Geroosterde kramiek met foie gras en mangochutney

Peperkoek met geitenkaas en appel

Crème van erwt met pancettacrumble

Joseph hubster, Crémant d' Alsace, brut


 Soepje van bloemkool met mascarpone

Soepje van courgette met schuimpje van zure room

Romig tomatensoepje met mantelschelpnootjes

Soepje van broccoli met crumble van Serrano


 Gegrilde rug van speenvarken met sabayon van graantjesmosterd, boeketje van jonge groenten en kroketjes geparfumeerd met Oud-Brugge

Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay

Gebakken zeebarbeel met romig sausje, grijze garnalen, groentepallet en risotto

La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay

Ossenhaas met cuberdonsausje, groenteboekje en kruidig gebakken peperkoek

Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Aan lage temperatuur gegaarde eendenborst met sausje van zwarte peper, bosgroentjes en duo van violetaardappel en krieltjes

Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Lamsfilet met rozemarijnsausje, kruidige crumble, groentepallet en gegrilde zoete aardappel

Crasto '13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional

Gegrilde tonijn met schuimpje van venkel, groentepallet en dillekroketjes

Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay

Zeeduivel met espuma van koriander, ziltig groenteboeketje en smeuïge aardappelpuree

La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay


 Trio van chocolade met fruitig decor van rode vruchten

Fruitige macarons met sorbet van champagne en crumble van framboos

Eigentijdse creatie van tiramisu

Gestoofd peertje met boterkaramel en luchtig chocoladegebak

Crème brûlée met speculaas en advocaat

Chateau La Grande Borie' 10, Bergerac, Sémillon en Muscadelle 

 

€30 per persoon

Aangepaste wijnen €12