Geroosterde kramiek met foie gras en mangochutney

Peperkoek met geitenkaas en appel

Crème van erwt met pancettacrumble

Joseph hubster, Crémant d' Alsace, brut


 Gegrilde Sint-Jacobsnootjes met pastinaak en zuurdesemkrokant

Viré Clessé ‘10, Cave de Viré, Mâcon, Chardonnay

Langoustinestaart met rode biet, jonge scheuten en groene appel

La Diva Donatien Bahuaud ’12, Sauvignon blanc

Kwartelfiletje met notenkrokant en sinaasappel

Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Jonge haring met groene kruiden en zongedroogde tomaat

La Diva Donatien Bahuaud ’11, Chardonnay

Duo van zwaardvis en tonijn met mierikswortel en wasabicrumble

La Diva Donatien Bahuaud ’11, Chardonnay

Gerookte eendenborst met foie gras en mangochutney

La Diva Donatien Bahuaud ’11, Merlot

Asperges met morille, grijze garnalen en hollandaise (Enkel in de maanden mei en juni)

Viré Clessé ‘10, Cave de Viré, Mâcon, Chardonnay

Rundscarpaccio met kaviaar van balsamico, parmezaancrumble en olijfolie

  Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Kreeft met citrusgarnituur, radijs en jonge scheuten

La Diva Donatien Bahuaud ’12, Sauvignon blanc


 Gegrilde rug van speenvarken met sabayon van graantjesmosterd, boeketje van jonge groenten en kroketjes geparfumeerd met Oud-Brugge

Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay

Gebakken zeebarbeel met romig sausje, grijze garnalen, groentepallet en risotto

La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay

Ossenhaas met cuberdonsausje, groenteboekje en kruidig gebakken peperkoek

Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Aan lage temperatuur gegaarde eendenborst met sausje van zwarte peper, bosgroentjes en duo van violetaardappel en krieltjes

Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Lamsfilet met rozemarijnsausje, kruidige crumble, groentepallet en gegrilde zoete aardappel

Crasto '13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional

Gegrilde tonijn met schuimpje van venkel, groentepallet en dillekroketjes

Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay

Zeeduivel met espuma van koriander, ziltig groenteboeketje en smeuïge aardappelpuree

La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay


 

Trio van chocolade met fruitig decor van rode vruchten

Fruitige macarons met sorbet van champagne en crumble van framboos

Eigentijdse creatie van tiramisu

Gestoofd peertje met boterkaramel en luchtig chocoladegebak

Crème brûlée met speculaas en advocaat

Chateau La Grande Borie' 10, Bergerac, Sémillon en Muscadelle  

 

 

€35 per persoon

aangepaste wijnen €15