Relish staat voor genieten. Bij deze formule prikkelen we de zintuigen: zie, ruik, proef en bovenal geniet!

Deze opéénvolging van gerechtjes kunnen zowel als banket (bediening aan tafel), walking dinner of als buffet worden geserveerd.

Koude gerechten


Gerookte forel met aardappel en prei

Tartaar van zalm met courgette en graantjesmosterd

Gazpacho met gemarineerde kerstomaatjes

Ovengegaarde appel met witte pens, noten en rozijn

Krab met groene appel, yoghurt en rode biet

Taboulé met feta en creme  van paprika

Slaatje van kip met rode curry, komkommer en gegrilde paprika

3 variaties van tomaat, grijze garnalen en korianderespuma

Creme van zoete aardappel, geroosterd spek en krokant van ui

Ovengegaarde ham met prei, rozijntjes en pickels

Gerookte paling met groene kruiden, spinazie en groene asperge

Avodaco met rode ui, limoen en koriander

Créme van pompoen met feta en sinaasappel

Sint-jacobsnootjes met citrus en granaatappel   

 Warme gerechten


Zeebaars met spinazie, romig dillesausje en grijze garnalen

Ravioli van langoustine met tomaat en bisque

Zeeduivel met gebakken prei, saffraan en pancetta

Stoofpotje met Rodenbach Grand Cru met jonge wortel en aardappel

Zeebarbeel met groentenboeketje en risotto

Kalfshaasje met pastinaak, champignon, tomaat en kruidige zoete aardappel

Gegrilde eendenborst met zwarte peper, bosgroentjes en aardappelgratin

Lamsfilet met ratatouille en gegrilde krieltjes

Eigentijdse interpretatie van moussaka

 

Samenstelling: U kan het dinner zelf samenstellen met 6 van bovenstaande gerechten.

€27 per persoon