Kerst- en nieuwjaarsmenu 

Zorgeloos tafelen met ons kant-en-klaar feestmenu op kerstavond, kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag.


Amuse

Crème van pompoen met kastanje

Of

Geitenkaas met gestoofde appel en peperkoek


Voorgerecht

Gerookte forel met crème van veenbes en gekarameliseerde appel

Of

Gegrilde zoete aardappel met geroosterd spek en ui 


Hoofdgerecht

Everzwijnfilet  

Of

Wilde eendenborst 

Met winters groenteboeketje en aardappelgratin 


Dessert

Feestelijke creatie van chocolade en karamel

Of

Feestelijke creatie van framboos en limoen 


Huisgebakken koekjes

 45 euro per persoon

Afhaling op 24/12 tussen 10u - 12u

Afhaling op 25/12 tussen 10u - 12u

Afhaling op 31/12 tussen 10u - 12u

Afhaling op 01/01 tussen 10u - 12u

Heidestraat 53, 1742 Ternat

De amuse, voorgerecht en dessert zijn volledig afgewerkt en gedresseerd

Het hoofdgerecht is gedresseerd op een plateau die in zijn geheel in de oven kan worden opgewarmd.